Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
Последни от Рецепти от село
Яхния с бъбреци

Яхния с бъбреци

 

Почистваме бъбреците от лойта и ципите. Разрязваме ги по дължина, измиваме ги много добре, заливаме ги с айряна и ги оставяме да киснат. След  2 часа ги изваждаме, подсушаваме... Прочети повече »

 

Пържени кебапчета

Пържени кебапчета

 

Омесваме добре каймата с яйцата, галетата, сол, черен пипер и кимион на вкус и оставяме за 1 час в хладилник. След това оформяме кебабчета, овалваме ги в галета и ги пържим в сгорещена... Прочети повече »

 

Спагети от Кампания

Спагети от Кампания

 

Сваряваме спагетите в подсолена вода и ги отцеждаме. Нарязваме месото на тънки парченца и го задушаваме в зехтина и 3-4 с.л. вода. Прибавяме обелените и нарязани домати и едро нарязания... Прочети повече »

 

Рецепта за гуакамоле

Рецепта за гуакамоле

 

Обелвате авокадото отстранявате костилката. Нарязвате го на парчета и го смилате в блендер. Почиствате лука и чесъна, нарязвате на парчета и го добавяте  към смляното авокадо.... Прочети повече »

 

Говеждо касапски гювеч

Говеждо касапски гювеч

 

Нарязваме месото на хапки и го сваряваме в леко подсолена вода, най-добре в тенджера под налягене. Когато поомекне, го изваждаме и го прехвърляме в глинен гювеч. Нарязваме зеленчуците... Прочети повече »

 

Спагети с кайма

Спагети с кайма

 

Нарязваме лука, моркова, целината и магданоза на дребно и ги задушаваме в сгорещеното масло. Добавяме каймата, а след малко – бульона. Сипваме доматеното пюре и нарязаните... Прочети повече »

 

Задушени хапки по манастирски

Задушени хапки по манастирски

 

Нарязваме месото на порции, посоляваме и го пържим няколко минути под похлупак в сгорещената мазнина. Прибавяме ситно нарязания лук и продължаваме да пържим. След още четвърт част... Прочети повече »

 

Млин от кълцано месо

Млин от кълцано месо

 

Накълцваме месото със сатър и го омесваме със ситно нарязаните гъби, лук, чесън и магданоз, натрошения дафинов лист, кимиона, черния пипер, белтъците от яйцата, ракията и сол на... Прочети повече »

 

Деликатес с кайма

Деликатес с кайма

 

Омесваме каймата  с яйцата, гъбите, магданоза и хляба, който предварително сме натопили в прясното  мляко, а след това сме изстискали. Посоляваме и прибавяме подправките.... Прочети повече »

 

Месни хапки на тиган

Месни хапки на тиган

 

Нарязваме месата и шунката на малки хапки. Смесваме ги със ситно нарязания лук. Изпържваме сместа в силно загрята мазнина, като от време на време разбъркваме с дървена лъжица. Когато... Прочети повече »

 

Език със зеленчуци

Език със зеленчуци

 

Сваряваме езика с ароматните подправки и лука. Изваждаме го от бульона, заливаме със студена вода и обелваме. Отделно сваряваме картофите и морковите и ги нарязваме на кубчета или... Прочети повече »

 

Френска салата с месо и макарони за празниците

Коледа

Френска салата с месо и макарони за празниците

Сваряваме макароните в голямо количество подсолена вода и ги отцеждаме. Нарязваме месото, гъбите и доматите на кубчета, а краставицата нарязваме на полукръгчета. Прибавяме макароните... Прочети повече »

 

Цветарство
Виж
Красоти в градината
Малката градина
Виж
Интересно за разсада
Обяви
Виж
Последно публикувани обяви
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София  |  Трактори Кубота  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам