Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.02.2025 г.

Пиле в гювече

Пиле в гювече

Сваряваме пилето в подсолена вода и го обезкостяваме. В  гювечета нареждаме последователно нарязаните на филийки картофи, домати и лук. Посоляваме и поръсваме с черен пипер, а отгоре нареждаме пилешкото месо. Заливаме всяко гювече с разбитите в прясното мляко яйца, слагаме във всяко гювече по парче масло, захлупваме и печем в предварително загрята умерена фурна. 

Продукти за 6 порции: 1 пиле, 6 яйца, 6 картофа, 6 домата, 1 пакетче краве масло, 3 глави лук, 2 ч.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

Пиле в гювече
37358
 

Последни материали
Виж
ДФЗ преведе над 21 млн. лева извънредно подпомагане на 8869 фермери, отглеждащи царевица
Тя е насочена към засилване на връзката между наука и практика
През есента стартира интервенцията за подкрепа на оперативни групи
Предстоящо
Покана към бизнеса за изложението МЕСОМАНИЯ през ноември
Проверка на ИАГ и РДГ
Спряна е дейността в три сечища в Пловдивско
Агнешко горски гювеч
Наказани служители няма
МЗХ: 45-те милиона лева дългове на БАБХ след съдебни решения са трупани с години
Свързани материали
Виж
Преходно ще продължат до края на тази година
Квотите на Украйна за внос на селскостопански продукти в ЕС падат от 2026 г.
Курбан чорба от пиле
Месец преди изтичането на срока на действие на преференциите за Украйна
Осем асоциации на европейските фермери и производители искат ограничаване на вноса от Украйна
Средни цени на тон за 5-те най-големи земеделски експортни продукта на Украйна
САЩ премахват административните ограничения в скоростта на производство на свинско и птиче месо
Въвеждаме мита за американски селскостопански продукти
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини