Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Боб със свински крачета

Синор.БГ / 23.01.2025 г.
Боб със свински крачета

Накисваме боба за една нощ в студена вода. Сваряваме го и го отцеждаме. Отделно сваряваме крачетата на тих огън. След като месото омекне, го нарязваме на парченца. Ситно нарязаните лук, целина и моркови задушаваме в маслото. Зеленчуците и боба пюрираме и прибавяме към бульона с месото. Без да покриваме тенджерата, варим 20-30 минути. Поръсваме със сол и черен пипер.

Продукти: 2-3 свински крачета, 1 ч. ч. бял боб, 3 парчета бекон, 30 г масло или маргарин, 1 глава лук, целина, 1 морков, черен пипер, сол.

Боб със свински крачета
5784
 

Последни материали
Виж
Как майсторски бе овладян земеделският протест
През седмицата: Голямото пробуждане и надежди за аграрни реформи
С 684 милиона лева бюджет по стратегическия план и оперативни програми
Одобриха 97 местни инициативни групи по подхода ВОМР за 2023-2027 г.
Върху тях се гради конкурентното и екологично отговорно производство
МЗХ съдейства за прилагане на научните достижения за опазване на почвите
Леща по манастирски
Нерегистриран по закона на храните и в лошо хигиенно състояние
Затвориха нерегламентиран цех за производство на хляб в Хасково
Седмичен обзор на пазара на зърно и храни от Софийска стокова борса
Свързани материали
Виж
Леща по манастирски
Пържоли с кисело зеле
Вкусни цариградски кюфтета
Пълнена постна зелка
Бобена чорба с пушени свински ребра
Бърза манджа със зелени домати
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини