Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.01.2025 г.

Телешка супа с боб

Телешка супа с боб

Нарязваме месото на хапки, заливаме с 2 л вода и подправяме с черен пипер и сол на вкус. Варим на бавен огън, като периодично отпенваме. Щом месото помекне, прибавяме отцедения фасул, нарязания морков и дафиновия лист. Поръсваме със стрита чубрица и наситнен магданоз и варим още 2 часа. Слагаме нарязаното зеле и доваряваме супата, като към края на варенето добавяме бучката масло.

Продукти: 500 г телешко месо, 250 г зрял боб, 1 морков, 1 по-голямо парче прясно зеле, 30 г краве масло, 1 дафинов лист, магданоз, чубрица, черен пипер, сол.

Телешка супа с боб
4042
 

Последни материали
Виж
До 1 септември
Стриктно спазвайте забраните за косене заради опасност от пожари!
ДФЗ преведе над 21 млн. лева извънредно подпомагане на 8 869 фермери с царевица
Тя е насочена към засилване на връзката между наука и практика
През есента стартира интервенцията за подкрепа на оперативни групи
Предстоящо
Покана към бизнеса за изложението МЕСОМАНИЯ през ноември
Проверка на ИАГ и РДГ
Спряна е дейността в три сечища в Пловдивско
Агнешко горски гювеч
Свързани материали
Виж
Супа от зрял фасул с тиквички
Великденска супа
Супа от кайма и спанак
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Агнешка яхния
Леща по индийски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини