Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.01.2025 г.

Телешка супа с боб

Телешка супа с боб

Нарязваме месото на хапки, заливаме с 2 л вода и подправяме с черен пипер и сол на вкус. Варим на бавен огън, като периодично отпенваме. Щом месото помекне, прибавяме отцедения фасул, нарязания морков и дафиновия лист. Поръсваме със стрита чубрица и наситнен магданоз и варим още 2 часа. Слагаме нарязаното зеле и доваряваме супата, като към края на варенето добавяме бучката масло.

Продукти: 500 г телешко месо, 250 г зрял боб, 1 морков, 1 по-голямо парче прясно зеле, 30 г краве масло, 1 дафинов лист, магданоз, чубрица, черен пипер, сол.

Телешка супа с боб
2261
 

Последни материали
Виж
Защо фермерите настояват за дългосрочни договори
Работов: Рентабилността от граха през 2024 г. надхвърли тази при пшеницата
Държавната компания пуска на пазара пробиотичен айрян без лактоза
Живко Живков: Здравословните млечни продукти на „Ел Би Булгарикум“ са наша кауза
Статистика от Нюрнберг
Пчеларите поставят България в челна позиция на биоизноса в Европа
Отбелязваме пет години от дейността на „Corteva Agriscience България“
Министърът на земеделието на САЩ започна работа си със съкращаване на разходите
Дроб сарма от кайма
Свързани материали
Виж
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Агнешка яхния
Леща по индийски
Български борш
Доматена кремсупа с макарони
Празена чорба със зелев сок
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини