Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.01.2025 г.

Баница със свинско месо

Баница със свинско месо

Пресяваме брашното с 1 непълна ч.л. сол и от него, олиото, оцета и 1 1/2 ч.ч. хладка вода замесваме тесто за точене и разточваме 7 не много тънки кори. Смиламе месото през едра решетка и го задушаваме с малко вода. Оставяме плънката да изстине, размесваме я с 6 разбити яйца и подправяме със сол и черен пипер. Нареждаме корите в намаслена тавичка и ръсим с плънката. Най-горната кора ръсим обилно с мазнина и печем баницата в предварително загрята фурна. Разбиваме останалите 2 яйца и 15 мин преди изпичането на баницата, я заливаме с тях. След като леко поизстине, я нарязваме и поднасяме.

Продукти: 1 кг брашно, 1 с.л. оцет, 1 с.л. олио, 1 кг тлъсто свинско месо, 8 яйца, 1-2 с.л. мас, черен пипер, сол на вкус.

Баница със свинско месо
10349
 

Последни материали
Виж
Позиция на Копа и Коджека
Фермерите в ЕС с важни забележки по пътната карта за екологичните кредити
Вижте указанията!
За пропадналите площи ще се кандидатства от 16 юли до 1 август
Окончателно ЕП ще гласува доклада през септември
Евродепутатите настояват за увеличен бюджет на ОСП след 2027 г.
Позициа на браншовете
Притеснения на „Копа и Коджека“ по споразумението с Украйна
ДФЗ отговаря за читателите на синор.бг
Има защо ЕК да свали санкциите за българските фермери от 140 на 4,4 милиона евро
Да се въведат защитни мита
Обединени земеделци искат въвеждане на минимални изкупни цени за агро продуктите
Свързани материали
Виж
Баница с кисело зеле и праз
Баница с кисело зеле и праз
Баници с плънка от месо
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини