Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.11.2024 г.

Джолан по македонски

Джолан по македонски

Добре измитите джоланчета слагаме в глинена тенджера с капак. Измиваме хубаво чесъна, разделяме го на скилидки и както е с люспите, го слагаме в тенджерата. Слагаме и добре измитите лукчета с люспите. Прибавяме обелените картофи, нарязани на кубчета, солим и слагаме подправките. Захлупваме и печем ястието най-напред на силна фурна, а като заври - на умерена. 

Продукти  за 4-5 порции: 2 свински джоланчета,1 кг дребни лукчета, 2 глави чесън, 1 дафинов лист, 5-6 зърна  бахар, няколко зърна черен пипер, 10 средни картофа, сол, червен пипер.

Джолан по македонски
4859
 

Последни материали
Виж
Предложено е увеличение на заплатите на горските с 15%
КНСБ след срещата с Георги Тахов: Нямаме споразумение!
От днес стопаните могат да подават заявления за плащане по интервенцията за застраховане на реколтата
Решения на Министерския съвет
До 21 юли обещават нови мерки срещу спекулата с цените
Ангажиментът е за три години
БАБХ пусна обществена поръчка за 30 млн. лв. за дезинфекция на животновъдни ферми
Прогноза
При добив от 500 кг пшеница за декар, сметките ще излязат само ако цената стигне 400 лв. за тон
Премахване на част от листата на доматите – защо и кога?
Свързани материали
Виж
Джолан по македонски
Джоланчета в гювече
Телешки джолан със зелен боб
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини