Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Ароматна дроб сарма

Синор.БГ / 08.04.2024 г.
Ароматна дроб сарма

Сваряваме пилето в 3,5 л вода, почистваме го от костите и кожата и нарязваме на ситно. В 4 с.л. олио запържваме ситно нарязания лук, прибавяме ориз, който трябва да е в съотношение 1 : 3,5 литра, добавяме нарязаното пилешко месо и задушаваме всичко, като отначало наливаме малко от бульона, после изсипваме сместа в тава и наливаме още бульон. Печем ястието до готовност, заливаме го с разбитите яйца с киселото мляко и допичаме до зачервяване на дроб сармата. Сервираме я с кисело мляко.

Продукти: 1 пиле, ориз, олио, 1 глава лук, джоджен, 3 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен пипер.

Ароматна дроб сарма
6238
 

Последни материали
Виж
Месото и месните продукти (+9,4%) и живите животни (+7,9%)
Продажни цени на едро в Германия продължават да нарастват
Обвинение за измама с 1,2 млн. евро по проекти за напояване
Алжир закупи мелничарска пшеница на цена $263-271/т C&F
По искане на бизнеса
Двама министри от месец обсъждат дали и агросекторът ще получи помощ за цената на тока
M7004 става автономен: Kubota въвежда интелигентна автоматизация върху доверена платформа
Земеделският министър отговаря на бранша
Финансовото министерство трети месец бави средствата за напояване
Свързани материали
Виж
Спасени са 80 000 яйца и 2 сгради, няма пострадали хора
Пожар в люпилня за пилета край сливенско село унищожи 2 помещения
Пиле по мексикански
Пълнено пиле с кайма
Преходно ще продължат до края на тази година
Квотите на Украйна за внос на селскостопански продукти в ЕС падат от 2026 г.
Курбан чорба от пиле
Месец преди изтичането на срока на действие на преференциите за Украйна
Осем асоциации на европейските фермери и производители искат ограничаване на вноса от Украйна
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини