Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Ароматна дроб сарма

Синор.БГ / 08.04.2024 г.
Ароматна дроб сарма

Сваряваме пилето в 3,5 л вода, почистваме го от костите и кожата и нарязваме на ситно. В 4 с.л. олио запържваме ситно нарязания лук, прибавяме ориз, който трябва да е в съотношение 1 : 3,5 литра, добавяме нарязаното пилешко месо и задушаваме всичко, като отначало наливаме малко от бульона, после изсипваме сместа в тава и наливаме още бульон. Печем ястието до готовност, заливаме го с разбитите яйца с киселото мляко и допичаме до зачервяване на дроб сармата. Сервираме я с кисело мляко.

Продукти: 1 пиле, ориз, олио, 1 глава лук, джоджен, 3 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен пипер.

Ароматна дроб сарма
6251
 

Последни материали
Виж
25 хил. ще бъдат заличени
Швейцария ще намали броя на кравите заради митата на САЩ
Новият Tow and Blow 650i – мобилна защита от слана, вече достъпна на българския пазар
Рестарт на спора за ваксинация
Депутат поиска с 12 въпроса отговори за шарката по овце
Международният съвет по маслините се събира на 20 ноември в Кордоба
Хипоглицин А в пасищата: риск за млечните животни и качеството на млякото
Къде е Стратегията за поливането?
Земеделската комисия в парламента гледа Бюджет 26: Ще поиска ли пари за напояване?
Свързани материали
Виж
Спасени са 80 000 яйца и 2 сгради, няма пострадали хора
Пожар в люпилня за пилета край сливенско село унищожи 2 помещения
Пиле по мексикански
Пълнено пиле с кайма
Преходно ще продължат до края на тази година
Квотите на Украйна за внос на селскостопански продукти в ЕС падат от 2026 г.
Курбан чорба от пиле
Месец преди изтичането на срока на действие на преференциите за Украйна
Осем асоциации на европейските фермери и производители искат ограничаване на вноса от Украйна
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини