Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.11.2023 г.

Баници с плънка от месо

Баници с плънка от месо

Каймата, подправена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г обикновени кори за баница, 400 г кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баници с плънка от месо
9625
 

Последни материали
Виж
Благодарение на морския коридор през българските териториални води
Украйна ни измести от пазара на пшеница в Индонезия
Биоплощи могат да се добавят неограничено до 3-ата година от ангажимента
Другата седмица се очакват плащания за биологичното животновъдство
Оцеляването на малките животновъди е под голям въпрос
Промени в закона за земеделските земи вдигнаха десетократно наеми на пасища
Предприети са мерки за контрол и ликвидиране на заболяването
БАБХ откри огнище на шарка по овцете и козите в Хасковско
С предимство за класиране са намиращите се наблизо ферми без нарушения
Площите с условия за пашуване в парк Рила са наполовина на планираните
Доклад на Синор.БГ
Какво се случи в земеделието през седмицата
Свързани материали
Виж
Баница със свинско месо
Баница с кисело зеле и праз
Баница с кисело зеле и праз
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини