Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Баници с плънка от месо

Синор.БГ / 14.11.2023 г.
Баници с плънка от месо

Каймата, подправена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г обикновени кори за баница, 400 г кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баници с плънка от месо
10469
 

Последни материали
Виж
Коледарите не само пеят и наричат за здраве, но и танцуват буенек
В Ямболско продължават да пазят традициите за Бъдни вечер и Рождество
Сривът е с 23 на сто на месечна база и с 85 на сто на годишна до 4-19 цента килото
Зелето в Украйна вече се продава почти без пари
Липсва информация за цените, доставката е през януари и февруари
Египет закупи и българска пшеница в частни сделки за около 700 000 тона
Посрещаме най-българския семеен празник около трапезата
На Бъдни вечер огънят стопля сърцата и дава светлина в душите
С качествени и традиционни български продукти за празничната трапеза
Коледно югоизточно фермерско изложение привлича посетители в Ямбол
Въвежда се нова еко категория за колите - Евро 7
Кабинетът прие технически и други промени в данъчни закони
Свързани материали
Виж
Баница с кисело зеле и праз
Баница със свинско месо
Баница с кисело зеле и праз
Баница с кисело зеле и праз
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини