Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Баници с плънка от месо

Синор.БГ / 14.11.2023 г.
Баници с плънка от месо

Каймата, подправена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г обикновени кори за баница, 400 г кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баници с плънка от месо
10246
 

Последни материали
Виж
Проучване на института Тюнен
Дали стопанството е биологично или конвенционално е без значение за съдържанието на хумус в почвите
ДФЗ
Може да се подават онлайн фактури и дневници по екоинтервенциите за почвите и за пестене на пестициди
Най-големите структурни деформации са при млечните
КЗК: Нямаме бариери пред господстващото разрастване на големите търговци на дребно
Оферти се приемат до утре, доставката е предвидена за януари и февруари
Алжир обяви международен търг за поне 50 000 тона мека пшеница
Сеитбата на есенното зърно почти приключва без твърдата пшеница
Състоянието на меката пшеница и ечемика във Франция се влоши слабо
След семинара на НАЗ
Жекова: В Румъния с напояване жънат 1 200 кг царевица, у нас – 250 кг
Свързани материали
Виж
Баница със свинско месо
Баница с кисело зеле и праз
Баница с кисело зеле и праз
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини