Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.11.2023 г.

Баници с плънка от месо

Баници с плънка от месо

Каймата, подправена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г обикновени кори за баница, 400 г кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баници с плънка от месо
9816
 

Последни материали
Виж
Има изключения за някои животни
БАБХ забрани придвижването, търговията, транспорта и извеждането на паша на ДПЖ в област Пловдив
Държавите само ще решават как да разпределят средствата
Кошмарът, че Брюксел ще вкара парите за земеделие в общ гигански фонд, утре ще се сбъдне?
Втора част от графика
График за изнесените офиси на НССЗ в страната
Пуск
С ремонтирания канал „Алеко-потока“ ще се напояват над 90 хил. дка в Пловдивско и Пазарджишко
6 млн. лв. ще струват по-високите заплати в сектора
Финансови инспектори проверяват горските предприятия защо са на загуба
Картофите са поевтинели с 15,6%
4,4 на сто е годишната инфлация, цената на зелето се е срутила през юни
Свързани материали
Виж
Баница със свинско месо
Баница с кисело зеле и праз
Баница с кисело зеле и праз
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини