Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.11.2023 г.

Баници с плънка от месо

Баници с плънка от месо

Каймата, подправена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г обикновени кори за баница, 400 г кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баници с плънка от месо
7424
 

Последни материали
Виж
Грижи през есента
Ефективни решения за подобряване на плододаването при крушите
Позиция
Тракийският съюз на зърнопроизводителите застава в защита на доставчик на гориво
Йордания отмени втори поред, но закупи 60 000 тона скъп фуражен ечемик
Саудитска Арабия пак насрочи мащабен търг за внос на хлебна пшеница
Европейският млечен борд: Меркосур е реална заплаха за европейския фермер
До края на 2024 земеделците избират как да облагат доходите си за 5 години напред
Агрометеорологична прогноза за периода 13-19 декември 2024 година
Застудяване без критично ниски температури ще спре вегетацията на есенниците
Свързани материали
Виж
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Усукана баница
Усукана баница
Празници
На Сирни заговезни се иска прошка и се прощава
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини