Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.01.2023 г.

Доматена кремсупа с макарони

Доматена кремсупа с макарони

Обелваме доматите, нарязваме ги на дребни кубчета и ги сипваме в тенджера с разтопеното масло. Прибавяме ситно нарязания лук и подправяме с карамфил, черен пипер и сол на вкус. Задушаваме, докато продуктите омекнат, изчакваме сместа да изстине и пасираме на гладко пюре. Наливаме 1 л топла вода и възвираме на огъня. После добавяме макароните и варим, докато омекнат. Поднасяме готовата супа, поръсена с настърган пармезан.

Продукти: 150 г дребни макарони, 500 г консерва домати, 1 глава лук, 50 г краве масло, 75 г настърган пармезан, карамфил, черенен пипер, сол.

Доматена кремсупа с макарони
2215

Последни материали
Виж
С труда на земеделците в Подбалкана се постига ненадминато качество
Розовото масло е визитната картичка на България по целия свят
Сухата циментирана почва не успя да поеме 6-месечната норма на валежите
Наводненията в житницата на Италия съсипаха пшеница за 200 000 тона хляб
Зелето и ягодите задават тенденцията, но краставиците поскъпнаха рязко
Поевтиняването на храните на едро продължава близо месец
При превоз без разрешително
Заловиха бракониери с 5 кубика незаконно отсечен дъб в Ломско
Част от уловената риба е дарена за храна на животните в бургаския зоопарк
Извадиха поредните близо 2 километра бракониерски мрежи от бургаски язовир
В отчаян опит да обуздае най-високата инфлация в страните от ЕС
Унгария оряза цените на основни хранителни стоки в търговските вериги
Свързани материали
Виж
Празена чорба със зелев сок
Български борш
Оризова супа от овче месо
Картофена супа със сирене
Картофена супа със сирене
Доматена кремсупа с макарони
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам