Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2022 г.

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Отрязваме 4 шницела от бута (не трябва да са много тънки), начукваме ги добре от двете страни. Посоляваме, овкусяваме с черен пипер и заливаме с лимонов сок. Оставяме да престоят 30 минути. Преди пърженето овалваме в бяло брашно, потапяме в яйцата, после овалваме в галета или царевично брашно. Изпържваме шницелите от двете страни до получаване на златист загар, обикновенно около 5 минути. 

Продукти за 4 порции: 600 г свинско месо от бута, 2 яйца, бяло брашно, галета или царевично брашно, олио, сол, черен пипер, мазнина за пържене, един лимон

Вкусен и лесен шницел от свинско месо
16513
 

Последни материали
Виж
Очаква се фермерите да предпочетат слънчогледа пред царевицата и соята
Сушата може да натисне добивите от есенното зърно в Украйна с 10 на сто
Липсват подробности за щама, вида и броя на засегнатите птици
Бразилия потвърди първи случай на птичи грип в птицеферма
След като само преди 3 седмици изоставаше с 37 на сто от миналогодишния график
Изкупената пшеница от египетските фермери достигна нивото от май 2024 г
Беломорска мусака
С ударение върху селскостопанското сътрудничество със страните от ЦИЕ
Следващата работна седмица министърът на земеделието ще посети Китай
Като символ на българската природозащита и с екипната работа на 8 организации
Възстановяването на брадатия лешояд в нашето небе е огромно постижение
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Чилийски шницели
Шницел по холандски
Шницели от кайма и кашкавал
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини