Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Синор.БГ / 14.03.2022 г.
Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Отрязваме 4 шницела от бута (не трябва да са много тънки), начукваме ги добре от двете страни. Посоляваме, овкусяваме с черен пипер и заливаме с лимонов сок. Оставяме да престоят 30 минути. Преди пърженето овалваме в бяло брашно, потапяме в яйцата, после овалваме в галета или царевично брашно. Изпържваме шницелите от двете страни до получаване на златист загар, обикновенно около 5 минути. 

Продукти за 4 порции: 600 г свинско месо от бута, 2 яйца, бяло брашно, галета или царевично брашно, олио, сол, черен пипер, мазнина за пържене, един лимон

Вкусен и лесен шницел от свинско месо
17761
 

Последни материали
Виж
Няма пострадали хора, движението е пренасочено през Дупница
Ремаркето на камион с брашно изгоря на автомагистрала
Закупени са планираните 18 000 тона с доставка през октомври
Нерафинираното слънчогледово масло поскъпна на търга в Турция
Вносът от югоизточна Азия обаче подбива цените на родните производители
Оставаме нетен износител на ориз, Турция и Румъния са основни клиенти
Заедно с преопаковани препарати и такива с изтекъл срок на годност
В Плевенско откриха забранени продукти за растителна защита
Полезни съвети
Калиевият перманганат е силен антисептик, използван в градината
Предприети са мерки за контрол и ликвидиране на заболяването
В Пазарджишко откриха 3 нови огнища на шарка по дребните преживни животни
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Чилийски шницели
Шницел по холандски
Шницели от кайма и кашкавал
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини