Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2022 г.

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Отрязваме 4 шницела от бута (не трябва да са много тънки), начукваме ги добре от двете страни. Посоляваме, овкусяваме с черен пипер и заливаме с лимонов сок. Оставяме да престоят 30 минути. Преди пърженето овалваме в бяло брашно, потапяме в яйцата, после овалваме в галета или царевично брашно. Изпържваме шницелите от двете страни до получаване на златист загар, обикновенно около 5 минути. 

Продукти за 4 порции: 600 г свинско месо от бута, 2 яйца, бяло брашно, галета или царевично брашно, олио, сол, черен пипер, мазнина за пържене, един лимон

Вкусен и лесен шницел от свинско месо
17429
 

Последни материали
Виж
Делът на ЕС нарасна рязко през юни за сметка на Еврозийския съюз
Молдова вдигна приходите от износа на череши при спад в количествата
Митото извън квотата е запазено на ниво от 130 на сто
Турция въведе квота за безмитен внос на 500 000 тона царевица до 31 юли
Арестуван е вицепрезидентът на КНСБ
Жива верига от жандармерия не позволи на горските и ловни служители да затворят магистралата
Суша гори продукцията, но действия липсват
Предвидено е проектиране на четири помпени станции край Дунав, ако Теменужка Петкова отпусне пари
Финансирани по подмерките 4.1 и 4.2
До 18 юли се обсъждат удължените срокове за инвестиции в напояване и ВЕИ
Цени на производител на селскостопански продукти в Германия за май 2025 г.
Цената на производител на картофи в Германия е спаднала с над 41 процента
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Чилийски шницели
Шницел по холандски
Шницели от кайма и кашкавал
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини