Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2022 г.

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Отрязваме 4 шницела от бута (не трябва да са много тънки), начукваме ги добре от двете страни. Посоляваме, овкусяваме с черен пипер и заливаме с лимонов сок. Оставяме да престоят 30 минути. Преди пърженето овалваме в бяло брашно, потапяме в яйцата, после овалваме в галета или царевично брашно. Изпържваме шницелите от двете страни до получаване на златист загар, обикновенно около 5 минути. 

Продукти за 4 порции: 600 г свинско месо от бута, 2 яйца, бяло брашно, галета или царевично брашно, олио, сол, черен пипер, мазнина за пържене, един лимон

Вкусен и лесен шницел от свинско месо
14571
 

Последни материали
Виж
Туршия от гъби
След силното търсене през празничния период в страната
Вносът на слънчогледово масло в Индия достигна 4-месечен максимум
Въпреки значителните рискове от военните действия в страната
Украинските фермери вдигнаха с 25 на сто разходите за трактори от чужбина
Заедно с къмпингово оборудване и друго домашно имущество
Откраднаха 50 килограма мед след взлом в къща в кюстендилско село
Извършени са 9 проверки за щети в обхвата на действие на местната РИОСВ
Нападенията от мечки в Смолянско намаляха почти наполовина
Празът прогонва токсините, как и с какво да го готвим
Свързани материали
Виж
Вегетариански шницел
Чилийски шницели
Шницел по холандски
Шницели от кайма и кашкавал
Зелени шницели
Зелени шницели с кайма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини