Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Наденица с гъби и ориз

Синор.БГ / 25.11.2021 г.
Наденица с гъби и ориз

Почистваме гъбите и ги нарязваме на парченца. Задушаваме ги до омекване в половината от мазнината. Прибавяме ориза и нарязаната наденица. Заливаме с 2 ч.ч. топла вода, посоляваме и варим до сваряването на ориза. Задушаваме доматите в останалата мазнина. Подправяме с черен пипер и сол. Сипваме във всяка чиния наденица с ориз и заливаме с доматения сос.

Продукти за 4 порции: 300 г наденица, 300 г гъби, 1 к.ч. ориз, 1 консерва домат, 1 к.ч. олио, черен пипер, сол.

Наденица с гъби и ориз
18851
 

Последни материали
Виж
При пшеницата спадът е наполовина, ечемикът отчита срив от близо 70 на сто
ЕС сви вноса на зърно с близо една трета от началото на сезона
Осигурена е по-ранна реколта при ръст на качеството и добивите
Български сортове памук дадоха силни резултати в Украйна
За залесяването на засегнатите площи от мащабния пожар в Пирин
Горският разсадник в Симитли ще осигури 400 000 фиданки за догодина
Въпреки масово измръзналата реколта в региона през пролетта
Изложението на дунавските овощари пак събра производителите в Русе
Рапичният скритохоботник обаче е по-разпространен от миналата година
Фермерите в Германия разшириха засетите площи с есенна рапица
Близо 5000 фермери са подали заявления за почти 300 000 декара
Обещават изплащане на основното подпомагане за измръзванията до края на месеца
Свързани материали
Виж
Наденица с бира
Лесна манджа с наденица
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Наденица по френски
Гозба с патладжан и наденица
Свински крачета в гювече
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини