Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.11.2021 г.

Наденица с гъби и ориз

Наденица с гъби и ориз

Почистваме гъбите и ги нарязваме на парченца. Задушаваме ги до омекване в половината от мазнината. Прибавяме ориза и нарязаната наденица. Заливаме с 2 ч.ч. топла вода, посоляваме и варим до сваряването на ориза. Задушаваме доматите в останалата мазнина. Подправяме с черен пипер и сол. Сипваме във всяка чиния наденица с ориз и заливаме с доматения сос.

Продукти за 4 порции: 300 г наденица, 300 г гъби, 1 к.ч. ориз, 1 консерва домат, 1 к.ч. олио, черен пипер, сол.

Наденица с гъби и ориз
2008

Последни материали
Виж
Мнозина представители на сектора обмислят прекратяване на дейността
Скъпият газ срива оранжерийното производство в Украйна с 30 на сто
С цел намаляване на азотните емисии от основни замърсители
Нидерландия ускорява изкупуването на животновъдни ферми край зони в НАТУРА
За първите 5 месеца от сезона
Износът на ечемик от ЕС е максимален за последните 6 години
Заповед на изпълнителния директор на ИАГ отменя издадената дни преди това
Няма да се ловува на 27 и 28 декември, но е разрешен лов на дива свиня и на 1 януари
Чрез изфабрикувани договори за аренда на неизползвани земи
Изправят на съд земеделец за незаконно получени евросубсидии
В птицефермата в Цалапица ще бъдат умъртвени 80 000 кокошки
Още 3 огнища на птичи грип са потвърдени в Пловдивско и Пазарджишко
Свързани материали
Виж
Лесна манджа с наденица
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Наденица по френски
Гозба с патладжан и наденица
Свински крачета в гювече
Любимата гозба на баба
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам