Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пържени кебапчета

Синор.БГ / 25.02.2021 г.
Пържени кебапчета

Омесваме добре каймата с яйцата, галетата, сол, черен пипер и кимион на вкус и оставяме за 1 час в хладилник. След това оформяме кебабчета, овалваме ги в галета и ги пържим в сгорещена мазнина. Разбиваме киселото с няколко лъжици от мазнината, в която сме пържили кебапчетата и посоляваме. Непосредствено преди сервиране заливаме кебапчетата с киселото мляко.

Продукти за 4 порции: 600-700 г кайма, 2 яйца, 3 с.л. галета, сол, черен пипер, смлян кимион, 1 ч.ч. кисело мляко, галета за овалване, олио за пържене.

Пържени кебапчета
18604
 

Последни материали
Виж
Създаден е EURice Alliance – новият алианс на страните производителки на ориз в ЕС
Дини и картофи поевтиняха с над 10%
Годишна инфлация 5,3%! Краставици и пипер най-силно поскъпнаха
Мащабна измама със земеделски еврофондове – глоба и забрана за участие
Декларация
Животновъди категорично искат отмяна на ваксинацията по овцете
По-високи субсидии и нови стимули за турските фермери до 2027 г.
БАБХ - фитосанитарен доклад
Тежка суша: Между половин и 1 метър под повърхността на почвата липсва влага
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини