Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Не замразявайте патладжаните

Синор.БГ / 29.07.2020 г.
Не замразявайте патладжаните

Обраните патладжани бързо се повреждат от гниене. В необработен вид те не могат да се съхраняват дълго време, за няколко дни може да ги приберете в хладилника в полиетиленов пакет. При замразяване те стават воднисти, безвкусни.

Можете да приготвите различни консерви с патладжан. Нарежете зеленчуците, изсушете и сложете продукцията в полиетиленов плик, като преди това сте бланширали парчетата в солен разтвор.

След това според рецептата трябва да разпределите на порции, да сварите, изпечете и да ги консервирате самостоятелно или в съчетание с други зеленчуци.

Можете да приготвите патладжана и по друг начин. Нарежете патладжаните на ленти, изпечете ги и ги поставете в хладилната камера в пликчета. Така приготвения зеленчук можете да добавяте към зеленчукови и месни блюда.

Не замразявайте патладжаните
19673
 

Последни материали
Виж
Тайната на успешните
Историята на мощния кооператив в Италия ВОГ започва от 19 век с 22-ма фермери
Времето ще се затопли към края на следващата седмица
Пиле по мексикански
Испания стартира Национална филмова поредица за жени от селските райони
Бобовите култури фиксират азота и обогатяват почвата
Не са завършени процедурите за износ на българска пшеница, рапичен шрот и фуражи за Китай
Свързани материали
Виж
Защо патладжаните имат горчив вкус?
Беломорска мусака
Китай е основен производител с близо две трети от количествата
Реколтата от патладжани в света подобри рекорда
Влияние на светлината върху покълването на семената
Класическо кьопоолу
Туршия от патладжани със зеле
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини