Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зелен фасул с прясно мляко

Синор.БГ / 20.07.2020 г.
Зелен фасул с прясно мляко

Нарязваме фасула на по-големи парчета, бланшираме го във вряща подсолена вода и отцеждаме. Кипваме млякото, прибавяме фасула и варим 10 мин. Посоляваме и прибавяме маслото. След още 5 мин прибавяме и нарязаните на по-големи парченца скилидки чесън. Изключваме котлона, щом фасулът омекне. Оставяме го да изстине и застройваме с разбитите жълтъци.

Продукти: 1 кг фасул, 2 ч.ч. прясно мляко, 4-5 скилидки чесън, 30 г краве масло, 2 жълтъка, сол

Зелен фасул с прясно мляко
20215
 

Последни материали
Виж
Директни плащания
ДФЗ преведе и 43 млн. лв. по НАТУРА 2000 – последно плащане за 2025 г.
Ще има втори транш
По-голямата част от помощта за акциза върху горивата е изплатена
Мащабен митинг срещу институциите
Водни оръдия и газ срещу фермерите в Брюксел
Най-ниска в последните 5 години
Аграрен доклад 2025: Брутната добавена стойност в сектора падна до 2,7%
Наведнъж
На първо и второ четене депутатите приеха промени в Закона за защита на растенията
ОСП след 2028 г.
ЕС ще отпуска до 200 хил. евро на ферма за въвеждане на агроекологични мерки
Свързани материали
Виж
Говеждо с боб и прясно зеле
Зрял фасул с тиква
Македонска супа с фасул от консерва и зеленчуци
Зрял фасул с тиква
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини