Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.07.2020 г.

Зелен фасул с прясно мляко

Зелен фасул с прясно мляко

Нарязваме фасула на по-големи парчета, бланшираме го във вряща подсолена вода и отцеждаме. Кипваме млякото, прибавяме фасула и варим 10 мин. Посоляваме и прибавяме маслото. След още 5 мин прибавяме и нарязаните на по-големи парченца скилидки чесън. Изключваме котлона, щом фасулът омекне. Оставяме го да изстине и застройваме с разбитите жълтъци.

Продукти: 1 кг фасул, 2 ч.ч. прясно мляко, 4-5 скилидки чесън, 30 г краве масло, 2 жълтъка, сол

Зелен фасул с прясно мляко
8338

Последни материали
Виж
Производителите в бедните страни не издържат на конкуренцията
Субсидиите за фермерите по света надхвърлят 700 милиарда долара годишно
Благодарение на иновативните решения и гъвкавите вериги за доставки
Наградиха Corteva за производител на годината сред големите компании в САЩ
Заради ограничението за работа на заведенията само до 18 часа
Коронавирусът ще ощети с милиард евро месечно фермерите в Италия
Нормативни промени
Здравна книжка за всеки доставчик на храни, поръчана по интернет и доставена с мотопеди или мотори
Провокиран от климатичните промени
Нов закон прехвърля доставчиците на вода от общините към „Български ВиК холдинг“ ЕАД
Пазете природата
Подписка да се ограничат пластмасовите прибори, чиято забрана влиза в сила от юли 2021 г.
Свързани материали
Виж
Свинско месо със зелен фасул
Чорба от зрял фасул и пушени ребра
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Студена яхния от зрял фасул
Запечен зрял фасул с ориз на фурна
Зимна супа от фасул
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам