Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.04.2020 г.

Запечен зрял фасул с ориз на фурна

Запечен зрял фасул с ориз на фурна

Сваряваме фасула. Задушаваме ситна нарязания лук в олиото с малко вода. След като остане на мазнина прибавяме ориза, червения пипер, сварения фасул и 2 ч.ч. вода. Изсипваме в тава, прибавяме половината от нарязания джоджен, покриваме с обелени и нарязани на кръгчена домати.поръсваме с останалия джоджена и лютите пиперки. Запичаме във фурна докато оризът стане готов.

Продукти: 300г зрял фасул, 2 глави лук, 10с.л. олио, 2 с.л. ориз, 4 домата, 1връзка джоджен, червен, черен пипер, сол

Запечен зрял фасул с ориз на фурна
14135
 

Последни материали
Виж
Обнародвани са промени в Наредба № 13
Важно за организациите на производители! Нова наредба променя правилата за подпомагане
Срещи с бранша
Ръководството на МЗХ изслуша АЗПБ по теми за напояване и изкупуване на родните храни
Франция пуска консултация за формиране на национална политика в подкрепа на жените фермерки
Важно!
Агенцията по кадастъра с предложения за спиране на имотните измами
Анализ на WWF
Хората причиняват над 90% от горските пожари, годишните щети надхвърлят 100 млн. лв.
Сега е времето
Бърза реколта от копър, засят през юли
Свързани материали
Виж
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Боб със свински крачета
Телешка супа с боб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини