Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.06.2019 г.

Люти гювечета

Люти гювечета

На дъното на гювечето сипваме олиото и слагаме ситно нарязания лук. Слагаме във фурната, за да се запържи лука. През това време изпържваме месото - на пържола или на късчета, според месото и желанието. Слагаме месото върху изпържения лук. Отгоре нареждаме нарязания на кръгчета домат, нарязаната на ивици чушка и лютото чушле. Поръсваме със сол, червен и черен пипер. След това слагаме гювечето отново да се допече.

Продукти за 1 гювече: 120-150 г месо за пържене, половин глава лук, 2-3 с.л. олио, 1 чушка, 1 домат, 1 люто чушле, червен и черен пипер, сол.

Люти гювечета
11977
 

Последни материали
Виж
ССА се нуждае от разширяване на научния състав и дигитализация на научната инфраструктура
Институциите на България и Румъния обсъдиха мерки срещу комарната популация по река Дунав
До април 2025 г. по програмата са разплатени 79.8% или 3 027,06 млн. евро
Плащанията по ПРСР 2014 – 2020 г. ще приключат до края на годината
ДФЗ изплати още 166 млн. лева по ОПДУ за Кампания 2024
Сключени са 15 сделки
Горски предприятия продават имоти - от комплекс Жребчево до терен във „Велики Преслав“
Навреме
Засаждане на доматите на постоянно място
Свързани материали
Виж
Каша от сирене по бански
Лесно и вкусно
Сирене и колбаси в гювече
Заек в гърне
Люти гювечета
Гъби в гювече
Златоградско гювече
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини