Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.09.2018 г.

Пържени люти лушки

Пържени люти лушки

Изрязваме дръжките на чушките и ги изпържваме в сгорещеното олио. След като изстинат, ги заливаме със смес от оцет и сол и оставяме да престоят няколко часа. Отцеждаме ги и ги редим плътно в буркани, като помежду им ръсим настърган хрян и ситно нарязан магданоз. Заливаме с олиото, в което са пържени. Затваряме и съхраняваме на хладно място.

Продукти: 5 кг люти чушлета, 1 л олио, 1 л оцет, 150 г сол, 50 г хрян, 1 връзка магданоз.

Пържени люти лушки
19386
 

Последни материали
Виж
Почти всички пчелни семейства в Полтавска област са оцелели през зимата
Пчеларите благославят ранната пролет в Украйна и очакват добра реколта
Обзор на Софийска стокова борса за периода 28-30 април 2024 г.
Търговците със зърно и слънчоглед на борсата оставиха сделките за след празниците
Важно е да се знае
Правила за засаждането на разсадите
Отворено писмо
Браншовици призовават Тахов за нова подкрепа заради градушките
Наредба 3, която се обсъжда до 20 май
Промените в част от екосхемите, за които ще се кандидатства през тази година
Световната банка: Глобалните цени на зърното падат на фона на изобилното предлагане
Свързани материали
Виж
Изискванията на пипера за отглеждане на качествен разсад
Кунинска туршия
Запържена туршия
Продажбите на пипер в общността са намалели през миналата година
Турция и Мароко изтласкват Испания и Нидерландия от пазара на чушки в ЕС
Какво може и не може да се засажда до пипера?
Оригинална туршия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини