Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
02.03.2023 г.

Кубота България събра дилърите си в Луковит

Кубота България събра дилърите си в Луковит

Дилърите на Кубота България от цялата страна се събраха в Луковит, за да отчетат резултатите от миналата година и да набележат новите цели за 2023-та. Беше представен анализ на пазара на агротехника у нас, както и основните потребителски нагласи. Разбира се, беше акцентирано на основните машини на Кубота, които ще бъдат най-търсени от земеделците.

Видео Кубота, среща дистрибутори

„Ние предлагаме японски продукти в Европа, това са много качествени трактори, лесни за употреба и поддръжка, заедно с 5-годишна гаранция. Също така, имаме дълга история при производството на двигатели – те са много ефективни, с нисък разход на гориво. На тази дилърска среща представихме голямо портфолио с продукти на Кубота. Така че земеделците да изберат тези модели и спецификации, които най-добре да паснат на стопанствата им, каза Камил Карковски

„За българския пазар е важна гамата трактори между 100-150 к.с. – това са универсални машини за ежедневни задачи, като например серията М6001 Utility, която се откроява със своята маневреност и удобен дизайн, предназначена за големи животновъдни ферми, както и за зърнопроизводство.“

M6001 Utility е универсален трактор, идеално замислен за всеки тип земеделски производители, като може да се използва или като основен трактор, или като втори за извършване на по-леки задачи. Моделите са от 104 до 143 к.с., като осигуряват стабилност, комфорт, маневреност и ефективност. Новите Stage V, 3,8-литрови и 6,1-литрови двигатели осигуряват висока производителност за сметка на разхода на гориво. Тракторите от тази серия могат да бъдат адаптирани и използвани във всяко стопанство за разнообразни задачи.

„Също така предлагаме и серията М7, така че в зависимост от нуждите и прикачните машини фермерите имат възможност за голям избор,“ каза още Камил Карковски

„Тракторите от серията М гарантират на фермерите добри резултати, както от финансова, така и от техническа гледна точка. 5-годишната пълна гаранция дава сигурност на фермерите, че са абсолютно технически обезпечени. Предлагаме ги с изгодни условия на изплащане“, посочи Семо Семков, маркетинг мениджър в Кубота България.

„Тази година акцентираме на тракторите за работа в трайни насаждения – лозя и овошки, такъв нов трактор е М5002 N. Серията включва 5 модела, с различни спецификации“, заяви още Камил Карковски.

Компактният размер на М5002 N с тясна колея впечатлява с изключително малък радиус на завой, благодарение на Bi-speed системата при завиване. Моделите с мощност 96 и 115 к.с. могат да бъдат с окачване на предния мост, което гарантира по-приятно усещане за оператора по време на работа. Кабината гарантира перфектна видимост във всички посоки, контролерите са подредени интуитивно за максимално улеснение на оператора през дългите работни дни.

Кубота ще зарадва овощарите и лозарите с нов модел прецизни пръскачки. „Чрез използването на тези прецизни пръскачки за трайни насаждения използваните препарати могат да бъдат намалени до 50%“, каза Камил Карковски.

И още новости при прикачния инвентар от Кубота.

„Тази година представяме нова 12-редова сеялка, която представлява рама 9,03 м, на която могат да се поставят секции от 12 до 18 реда, при минимум 50 см междуредие. Имаме новости в гамата на плуговете – ще предложим навесни плугове за трактори с мощност до 400 к.с. Също така, имаме нов модел полунавесен плуг, който земеделските производители ще видят на предстоящото изложение БАТА АГРО 2023“, каза Станимир Ганев, продуктов мениджър прикачен инвентар в Кубота България.

„Пожелавам на българските фермери благоприятни климатични условия, добри цени на тяхната продукция и по-малки разходи“, каза Камил Карковски.

Кубота България събра дилърите си в Луковит
6066
 

Последни материали
Виж
1558 проекти за технологична и екологична модернизация за над 320 млн. лв. са одобрени по НПВУ
Над 600 противоградови ракети са изстреляни в Пловдивско, Хасковско, Старозагорско и Сливенско през последните часове
Промените в Наредба за интервенциите по директни плащания са качени за обществено обсъждане
Започна Кампания 2024 по директни плащания
24 проекта за центрове за подготовка и съхранение на плодове и зеленчуци получават финансиране по НПВУ
ДФЗ изплати близо 10 млн. лв. на 5 094 малки фермери за Кампания 2023
Актуална анкета сред работодателите
Анкета сред бизнеса показва, че през 2024 г. в земеделието не се очаква увеличение на заетостта
Свързани материали
Виж
Кубота представя трактор с мощност 22 к.с. в гамата Escorts-Kubota
Кубота на второ място по продажби на трактори
Агромашина Пазарджик бе домакин на новото обучение от Kubota, акцентирайки върху иновациите в селскостопанската техника
Кубота отново е в челната тройка на земеделската сцена за 2023 г.
Kubota Bulgaria зае второто място по регистрирани продажби на трактори в България
Kubota Bulgaria е спонсор на престижната Купа на България по прескачане на препятствия с коне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини