Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.04.2024 г.

Гълъби по манастирски

Гълъби по манастирски

Посоляваме изчистените гълъби отвън и отвътре и поръсваме с черен пипер. Пържим ги в сгорещеното олио, докато се позачервят. Прибавяме арпаджика и също го запържваме. След това запържваме нарязаните на ивички гъби. Накрая наливаме 1 ч.ч. гореща вода, опитваме на сол, похлупваме и варим на тих огън.

Продукти за 2 порции: 2 гълъба, 1 к.ч. олио, 300 г арпаджик, 300 г гъби, сол.

 

Гълъби по манастирски
1978
 

Последни материали
Виж
ДФЗ публикува класирания на заявленията за подпомагане на пчеларите през 2024 г.
Експерти на МЗХ разработват пътна карта за Национална стратегия за развитие на биоикономиката
Трайно намалява броят на добитъка в ЕС
При слънчогледа обаче е отчетен ръст, включително от началото на годината
ЕС сви преработката на маслодайни култури през април
Преди изборите за Европарламент
Цялото държавно управление изрази защита за агросектора пред еврокомисаря Войчеховски
Анализ, приет от МС от януари 2024 г., за който се мълчи
До 89% варира разликата в заплатите на чиновници от централите на ДФЗ и БАБХ и подразделенията им в страната
Свързани материали
Виж
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Преди Великден птицевъдите все още чакат обезщетения за птичия грип
Гълъбов: Цените на яйцата в България остават едни от най-ниските в ЕС
Писмо до премиера
С остър сигнал до Гълъб Донев земеделци пишат „черна точка” на агроминистъра
Клетвата на четвъртото служебно правителство, назначено от президента Радев
Служебният кабинет ще работи за продоволствената сигурност и за диалог с фермерите
Заповед на служебния премиер
Вицепремиерът Гълъб Донев ще наблюдава земеделието
Не пренебрегвайте дезинфекцията на помещенията при гълъбите
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини