Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.12.2022 г.

Джоланчета в гювече

Джоланчета в гювече

Сваряваме джоланчетата в подсолена вода, обезкостяваме ги и нарязваме месото. Запържваме лука и картофите и ги разпределяме в гювечета. Добавяме месото и поръсваме с черен пипер и чубрица. Доливаме бульон от варенето на джоланчетата и отгоре наръсваме всяко гювече с натрошено сирене. Печем 30 мин в умерена фурна.

Продукти: 2 свински джоланчета, 200 г сирене, 2 глави лук или 2 връзки пресен лук, 1 кг картофи, 2 моркова, сол, чубрица, черен пипер, олио.

Джоланчета в гювече
6308
 

Последни материали
Виж
1558 проекти за технологична и екологична модернизация за над 320 млн. лв. са одобрени по НПВУ
Над 600 противоградови ракети са изстреляни в Пловдивско, Хасковско, Старозагорско и Сливенско през последните часове
Промените в Наредба за интервенциите по директни плащания са качени за обществено обсъждане
Започна Кампания 2024 по директни плащания
24 проекта за центрове за подготовка и съхранение на плодове и зеленчуци получават финансиране по НПВУ
ДФЗ изплати близо 10 млн. лв. на 5 094 малки фермери за Кампания 2023
Актуална анкета сред работодателите
Анкета сред бизнеса показва, че през 2024 г. в земеделието не се очаква увеличение на заетостта
Свързани материали
Виж
Телешки джолан със зелен боб
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини