Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
15.11.2022 г.

Късата база на Case IH Puma - отлична маневреност и повече удобства за оператора

Късата база на Case IH Puma - отлична маневреност и повече удобства за оператора

Вече е доказано през годините, че тракторите CASE IH от серията Puma са превъзходни във всяко отношение - здравина, производителност, комфорт, обслужване. Но какво знаете за новата къса версия на тракторите Puma?

Късата база на Case IH Puma включва 3 модела двигатели с мощност 150, 165 и 175 к.с. Всички са оборудвани с новите 6 цилиндрови двигатели Stage V с обем 6.7 литра, които използват патентованата технология за третиране на отработените газове – HI-eSCR2, която няма нужда от скъпи DPF филтри. Капацитетът на резервоара за AdBlue e 48 литра, а резервоарът за гориво е 330 литра, които гарантират дълги работни дни без нужда от презареждане.

Трактора Puma SWB е с възможност за избор между 3 различни трансмисии: CVX, Semi Powershift и Full Powershift, но флагманът Puma 175 се предлага единствено с безстепенната CVX скоростна кутия.

Важно нововъведение за удобство на оператора е, че тракторите от тази серия са оборудвани с електро-хидравлично управление на задвижването 4х4, както и с електро-хидравличен блокаж на диференциала.

Друга специфика на късата версия Puma е, че тракторът може да бъде поръчан със заводско оборудване от 2-а или 3-а категория на навесната система с капацитет на повдигащите рамене от 8 257 кг. Избор за фермерите има и по отношение на мощността на хидравличната система на навеса, която може да е с помпа с капацитет от 110 до 150 л./мин в зависимост от модела. Изводите на хидравличните клапани могат да бъдат 4 или 5 броя, електрически или механични.

Важна новост при Case IH Puma е автоматичният мек старт на работата на ВОМ, който предлага работни скорости от 540/540E/1000 об./мин. Работата на ВОМ-а и повдигащите рамене може да се управлява и с бързи бутони, разположени на калника на трактора. Късата версия на Puma има също така като стандарт електро-хидравлично задвижване на ВОМ-а, което се задвижва директно от коляновия вал на трактора. Предната навесна система на тази компактна серия универсални трактори е с капацитет от 3568 кг.

Опция към новата къса база на Case IH Puma е активно окачване на предния мост, която осигурява изключителен комфорт при работни и транспортни дейности.

Тракторът може да бъде оборудван с 20 LED светлини, които осигуряват отлична видимост при работа в тъмните часове на денонощието. Тракторите Puma SWB имат просторни кабини с обем от 5.45 кв.м. Друго предимство са тонираните стъкла от всички страни, които осигуряват отлична видимост във всички посоки. Опционално тракторът може да бъде оборудван с панорамен люк, особено, когато е предвидена работа с челен товарач.

Всички оперативни данни за работата на трактора, както и GPS се показват и управляват от цветния мултифункционален дисплей Case IH AFS PRO 700. В допълнение, тракторите от серията Puma могат да бъдат поръчани от завода с новата функционалност AccuTurn за автоматизиран завой в края на откоса. Комфортът в кабината включва опционална кожена седалка с двустранно странично извъртане, контрол на облегалката и подгряване.

Повече информация, технически спецификации и цени за тракторите Case IH Puma, можете да получите от Тайтън Машинъри България - официален вносител:

София 1839

Бул. Ботевградско шосе № 455

GPS: 42.709219, 23.432722

Тел: 02 971 35 25 или на кратък номер *4040

E-mail: office@titanmachinery.bg

https://titanmachiney.bg  

Късата база на Case IH Puma - отлична маневреност и повече удобства за оператора
6911
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
На 26 април награждават победителя в конкурса за иновативно предприятие
Очакват се отговорите на кабинета
ЕК с предупреждение за санкции срещу България в три области
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Свързани материали
Виж
Кубота представя трактор с мощност 22 к.с. в гамата Escorts-Kubota
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Кубота на второ място по продажби на трактори
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
„Тайтън Машинъри България“ с нов търговско-сервизен център в Шумен
Кубота отново е в челната тройка на земеделската сцена за 2023 г.
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини