Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.09.2022 г.

Сочно печено

Сочно печено

Нарязваме гъбите на пластини, чушките – на кубчета, морковите - на кръгчета. Доматите смачкваме направо в буркана. Измитото и подсушено месо изпържваме в зехтина, намаляваме огъня и пържим още 12 мин. Изваждаме го, поръсваме го със сол и черен пипер и го поставяме на топло. В останалата мазнина изпържваме гъбите и зеленчуците, прибавяме доматите и зелените подправки. Овкусяваме и задушаваме 10 мин под похлупак. Кипваме бульона и заливаме с него кус-куса, сваряваме го и го подправяме с маслото. Нарязваме месото на парчета и го гарнираме със зеленчуците и кус-куса.

Продукти за 4 порции: 500 г гъби, 2 разноцветни чушки, 500 г моркови, 1 буркан белени домати в собствен сос, 400 г свинско филе, 1 ч.л. зехтин, сол, смлян черен пипер, 150 г кус-кус, 300 мл бульон, 1 ч.л. масло, зелени подправки според предпочитанията.

Сочно печено
8070
 

Последни материали
Виж
Откриване на изложението „Техномебел"
Призив за сертифициране на българската дървесина
Пролетната сеитба обаче върви с изпреварващо темпо
Състоянието на есенната пшеница в САЩ се влоши значително само за седмица
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Единственото условие за купувачите е сами да си осигурят превоза
Украински фермери започнаха да раздават кромида без пари
НАП напомня да се декларират земеделските субсидии до 30 април
Днес парламентарната комисия по земеделие има извънредно заседание
Ализан Яхова: Очакваме добри новини за украинската помощ на 24 април
Свързани материали
Виж
При свинското обаче приходите нараснаха въпреки спада в количествата
Франция сви рязко износа на месо
Най-голямо увеличение е регистрирано в България
С колко са поскъпнали видовете месо в ЕС за година
Забавяне на производството
Глобалният пазар на свинско месо под натиск – Rabobank
Вносът продължава да намалява, при това на все по-ниски цени
Китай увеличи производството на свинско и сви поголовието
Цената нараства двойно и тройно от производител до купувач
Само 35 на сто от продаваното свинско у нас е родно производство
Малък марж kd печалбите
Ниски печалби в свиневъдния сектор заради свитото потребление на месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини