Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
16.09.2022 г.

Bobcat пуска на пазара новия мини верижен товарач MT100

Bobcat пуска на пазара новия мини верижен товарач MT100

Bobcat пусна на пазара новия мини верижен товарач MT100, който премахва нуждата от ръчен труд и замества използването на колички, лопати и ръчни инструменти в строителството, озеленяването, селското стопанство и други отрасли.

Със стандартна широчина от само 904 мм (с опция да се увеличи до 1045 мм с по-широки вериги за по-голяма стабилност и по-ниско налягане върху почвата), намалените размери на новия MT100 осигуряват лесно преминаване през тесни порти и врати и улесняват работата в ограничени пространства.

Интегрираната платформа за каране на MT100 дава на потребителя по-широка видимост към страните на машината, както и към работния орган. Веригите на MT100 осигурява плавно движение за по-голям комфорт и увереност на оператора. ISO джойстикът за управление на MT100 е с ергономичен дизайн и осигурява прецизна настройка - така че управлението на машината е безопасно, лесно и удобно.

Джон Чатауей, продуктов мениджър за товарачи в Bobcat, коментира: "С мини верижния товарач MT100 потребителите могат да се движат и работят в най-тесните пространства, където другите машини не могат. MT100 не трябва да бъде подценяван - той върши сериозна работа: от почистване под конвейери в кариери и площадки за отпадъци до изкопаване на траншеи, обработка на почвата и преместване на материали на строителни площадки.

Въпреки компактните си размери, мини верижния товарач MT100 има граничен товар от 1315 кг и височина на повдигане от 2057 мм.

Системата с подвижни противотежести добавя още повече възможности и позволява на потребителя да адаптира капацитета на повдигане. Стандартно противотежестите се намират в предната ходова част, за да осигурят оптимално сцепление със земята. Преместването им на задните стойки увеличава граничния товар до 1387 кг, когато е необходимо.

Двигателят Stage V с мощност 25 к.с. на MT100 работи ефективно и осигурява достатъчно мощност. Верижното задвижване и мощната хидравлика с капацитет 41 л/мин гарантират, че MT100 може да се използва за многофункционална работа с благодарение на осигурените различни прикачни устройства., като верижен каналокопател, грейдер и култиватор.

MT100 използва много от същите приспособления, които се използват в по-малките товарачи на компанията. Товарача използва стандартна система за закрепване Bob-Tach. Налице е и общ индустриален интерфейс за свързване към друго оборудване на марката.

Веригите на MT100 позволяват движение всякакви повърхности, без да ги повреждат. При налягане върху почвата от 36 kPa (5,25 psi) стандартните тесни 180 мм релси осигуряват добра защита на готови тревни площи. Опционалните широки вериги с диаметър 250 мм допълнително намаляват налягането върху почвата до 30 kPa (3,97 psi). MT100 също така има водещ в класа си просвет от 205 мм, който прави работата над и около препятствия по-безопасна и по-лесна.

Bobcat пуска на пазара новия мини верижен товарач MT100
7696
 

Последни материали
Виж
Унгария остави в сила забраната за внос на селскостопански продукти от Украйна, въпреки решението на ЕП
Гълъби по манастирски
Сделките на зелено и при останалите зърнени и маслодайни култури
За една седмица фючърсите при пшеницата поскъпнаха с 3 евро на тон
ДЗЕС-те и други защонодателни промени
Европарламентът даде зелена светлина за промените в Общата селскостопанска политика
Предстоящо
На 26 април награждават победителя в конкурса за иновативно предприятие
Очакват се отговорите на кабинета
ЕК с предупреждение за санкции срещу България в три области
Свързани материали
Виж
Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat
Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023
Телескопичните товарачи BOBCAT- качество и иновации
Bobcat представя новия товарач MT100 на изложението Galabau 2022
BOBCAT с шеста поредна награда за издръжливост
Рекордна сделка за отдаване под наем на телескопични товарачи за френските фермери
Френски кооператив предлага под наем нов парк от 130 телескопични товарача Bobcat
Bobcat – перфектното снегопочистване
Безотказният помощник в лова на снежинки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини