Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
13.06.2022 г.

Case IH обнови серията трактори Luxxum с нови двигатели и повече екстри

Case IH обнови серията трактори Luxxum с нови двигатели и повече екстри

Тракторите Luxxum на Case IH вече са обновени с нов двигател и повече функции. Трите универсални модела, предназначени за средни по големина земеделски стопанства и смесени ферми разполагат с мощност от 101, 110 и 117 к.с.. Тракторите са с още по-добра производителност и екологична ефективност, благодарение на новите двигатели Stage V.

Case IH Luxxum са оборудвани с полуавтоматична трансмисия ActiveDrive 4 с плавно превключване на предавките, които са синхронизирани с новият 4 цилиндров двигател FPT Stage V, който вече е с по-голям капацитет - 3,6 литра, но запазвайки компактния общ размер на Luxxum.

Новият двигател има редица предимства за производителността, включително повишена мощност в долния край на диапазона при ниски обороти, както и до 5% по-високи нива на въртящ момент, осигурявайки по-висока производителност и по-добра управляемост. Максималният въртящ момент вече се достига при по-ниска скорост на двигателя от едва 1300 об/мин, което подобрява поведението при високо натоварване, както и възможността за безпроблемно потегляне при силови натоварвания, например при работа с плуг или теглене на тежко ремарке.

„Luxxum вече е много популярен модел сред смесените и животновъдни ферми“, заяви Кан Тюмер, продуктов маркетинг мениджър в Case IH. „Благодарение на най-новата технология, тези подобрения му дават по-голяма мощност за работа под наклон или с голямо ремарке. Благодарение на многото надстройки Case IH Luxxum е един отличен и универсален трактор.”

Освен с новите Stage V двигатели, обновената серия на тракторите Luxxum получават и нова система за последваща обработка на отработените газове чрез решението “Compact HI-eSCR2”, което не изисква поддръжка. За да отговаря на законодателството за Stage V, това интегрира дизелов окислителен катализатор (DOC), филтър за твърди частици без поддръжка и блок за селективна редукция на катализатора (SCR).

Тракторите Luxxum Stage V вече се предлагат с някои нови опции, които подчертават водещата му позиция на пазара за универсални трактори. Клиентите могат да поръчат трактора с кожен волан и мокет на пода на кабината, които до момента се предлагаха само при по-големите серии трактори Case IH. Опционално се предлагат и две нови работни светлини, увеличавайки общия брой до десет, за по-лесна, и безопасна работа през тъмната част на денонощието.

Като универсален трактор, работата на челния товарач е от ключово значение за собствениците на Luxxum. Новите машини ще имат напълно съвместим електрохидравличен джойстик, който ускорява скоростта на работа във фермите. Той комбинира контролите на предния товарач с тези за трансмисията, така че да няма нужда да се превключва между мултиконтролера и джойстика.

Повече информация за новите трактори Case IH Luxxum можете да получите от Тайтън Машинъри България, официален представител на марката

за консултация: 02/971 35 25; кратък номер *4040

е-mail: office@titanmachinery.bg

https://titanmachinery.bg

Case IH обнови серията трактори Luxxum с нови двигатели и повече екстри
9972
 

Последни материали
Виж
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Обзор на Софийска стокова борса за периода 16-19 април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата вдигнаха оферти с до 40 лева на тон
От 23 до 26 април в Интер експо център
Над 100 изложители ще се представят на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024
Практика
Бъдещи лесовъди посетиха разсадника в Локорско
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Свързани материали
Виж
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
„Тайтън Машинъри България“ с нов търговско-сервизен център в Шумен
С цел към подиума - Case IH ще спонсорира за втори сезон Aprilia в MotoGP™
Представеният през 1923 г. трактор празнува своята 100-годишнина
CASE IH празнува 100 години FARMALL – ЕДИН за всички
Ново!
Case IH пуска на пазара нов AFS 700 Plus дисплей за трактори Puma 150 – 175 и Maxxum
Трансмисията ActiveDrive 8 при тракторите Case IH Maxxum - комфорт от ново поколение
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини