Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
14.02.2022 г.

Специализираният трактор Landini Rex 3 F е на специална цена през месец февруари

Специализираният трактор Landini Rex 3 F е на специална цена през месец февруари

Landini Rex 3 F е специализиран трактори за лозя и овощни градини, оборудван с новите двигатели Stage V. Той се отличава с иновативни технологични решения и изцяло нов дизайн, рестайлинг, който включи Landini в Трактор на годината 2021 с награда в категорията „Best of Specialized”.

Буквата “F” при Landini означава, че е това е специализиран овощарски, но той идеално може да се използва и за лозарство, особено в тесни междуредия.

Печелившите характеристики на серията Landini Rex3 F са компактните й размери: междуосие 1950 mm; минимален просвет 213 mm; външна ширина от 1350 mm до 1617 mm; тегло с кабина 2500 кг, което го прави идеален трактор за използване в лозя / овощни градини, оранжерии за зеленчуци и др.

Landini Rex 3 F е оборудван с 4 цилиндров двигател. Двигателят  KOHLER, Stage V, с мощност 75 к.с. Фермерите могат да работят с уникалната функция  - Engine Memo Switch , чрез която се запаметяват оборотите на двигателя, с което могат да се поддържат фиксирани обороти по време на работа.

Трансмисията на Rex3 F отговаря на всички изисквания за лозаро-овощарските дейности на полето.

Тя е с 12 предавки, 3-ри диапазона и 4-ри предавки. Като опция може да бъде поръчано допълнение с крийпър или ходонамалител, което допълнително да улесни работата в градините. Rex3 F разполага с  електрохидравлично активиране и деактивиране на блокажа на диференциала, както и включването на предният мост, по същият начин.

Нископрофилна панорамна кабина - специално разработена за работа в овощни градини

Уникална кабина, при която красивият дизайн е съчетан с улесняване на работният процес, особено в овощните градини. Тя е оборудвана с всичко необходимо за комфортна и продължителна работа, увеличено пространство, климатик, хладилна жабка. Най-впечатляващото при кабината обаче е нейната височина, с която спечели веднага професионалните овощари и лозари. Вентилаторите при този трактор умишлено са изнесени отзад, където се намира и климатика, за да се спести от височината на трактора, което е изключително важно за овощарите, с което е решен проблемът при високата кабина, която опира в короните на дърветата и чупи клоните.

Агрегатиране - мощност и много възможности за агрегатиране на специализирания инвентар

Тракторът се отличава с мощна навесна система, с капацитет - 2700 кг. В овощарството и в лозарството е важно да могат да се агрегатират повече видове инструменти, за което при Landini Rex3 F може да бъде фабрично монтиран преден навес и вал за отвеждане на мощност.

Този трактор разполага и с възможност за агрегатиране както отзад, така и с машини изнесени встрани, чрез разполагането на допълнителен триточковият механизъм на навесната система  По този начин може да бъде агрегатиран инвентар отзад, същевременно машина за работа  в страни и да извършват едновременно две операции, ако това се изисква. Това определено пести време и гориво на полето.

Радиус на завиване

По отношение на маневреността тук радиусът на завиване е впечатляващ - 55 градуса, което го прави изключително маневрен в края на овощните или лозарски редове.

Цената на трактора Landini Rex3 F е изключително атрактивна през целия месец февруари, като може да бъде закупен и чрез различни лизингови схеми.

Повече информация за Landini Rex 3 F може да получите във всяка база на фирма Оптиком в страната, на интернет страницата - www.opticom-bg.com или на телефон: 0889431289

Специализираният трактор Landini Rex 3 F е на специална цена през месец февруари
11816
 

Последни материали
Виж
Аграрен университет - Пловдив
Отлични резултати oт опити с Принципал® Голд в АУ Пловдив
При лек спад в цената спрямо предишната тръжна процедура
Йордания купи на търг почти двойно повече фуражен ечемик от планирания
При свинското обаче приходите нараснаха въпреки спада в количествата
Франция сви рязко износа на месо
Песимистични прогнози за производство на зърно в Украйна през 2024 г.
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Свързани материали
Виж
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Кубота на второ място по продажби на трактори
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
„Тайтън Машинъри България“ с нов търговско-сервизен център в Шумен
Кубота отново е в челната тройка на земеделската сцена за 2023 г.
Стимули
Русия вдига помощта за нови земеделски стоки и за покупка на техника в Сибир
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини