Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.11.2021 г.

Крем супа зрял фасул с праз и бекон

Крем супа зрял фасул с праз и бекон

Накисваме фасула за 1 нощ в студена вода. На другия ден го изплакваме и го сваряваме до готовност (не забравяйте да хвърлите първата вода, след като заври. Напълнете отново с гореща вода от кана.).  Подправяме със сол, девисил, джоджен и черен пипер. Пасираме с пасатор.

Запичаме бекона на средна температура и без мазнина.

Сервираме пасирания боб гарниран с бекон и праз лук.

Продукти: 400 г зрял фасул, 1 стрък праз, 200 грама бекон, девисил, джоджен, черен пипер, сол.

Крем супа зрял фасул с праз и бекон
17005
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
На 24 април Главчев, Петкова и Тахов се срещат с фермерски организации
БАБХ
От днес започва пролетната ваксинация на лисиците срещу бяс
Инспекция по труда
Гергьовден няма да се компенсира с допълнителен почивен ден и 7 май ще бъде работен
Служебен министър на иновациите и растежа
Росен Карадимов: Ще изработим нова стратегия на Българската банка за развитие
Могат да участват фирми в областта на хранително-всуковата промишленост и агросектора
На 25 април се организира българо-украински бизнес форум
Кадрови промени
Президентът разписа указа за назначението на Георги Тахов като министър на земеделието и храните
Свързани материали
Виж
Зрял фасул с праз и моркови
Германия финансира с 5,2 милиона евро отглеждането на бобови култури
Международен проект
Граждани могат да култивират нови сортове фасул през смартфона си
Боб чорба с цвекло и целина
Практика
Трябва да пазим растенията от прекомерно торене
Как да се справим с този упорит вредител
Напаст от белокрилка в горещините
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини