Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
13.05.2021 г.

KUHN PERFORMER - 4 обработки само с едно минаване

KUHN PERFORMER - 4 обработки само с едно минаване

Ако си търсите мултифункционална почвообработваща машина, която да подготви полето ви само с едно минаване веднага след жътва, заложете на KUHN PERFORMER. Универсалният почвообработващ агрегат може да извършва различни обработки в зависимост от нуждите и предпочитанията ви. Секциите с работни органи могат да работят независимо, което ви позволява да извършвате както повърхностна, така и дълбока обработка на стърнища или разрохкване на почвата само с едно минаване. Така например, може да използвате само секцията с дискове, като Optimer+ или само шилата, като Cultimer L. Към шилата може да добавите различни накрайници напр. тип лястовича опашка за плитка обработка или такива с прав връх за разрохкване на почвата.

За оптимални резултати може да извършвате 4 обработки само с едно минаване, като използвате едновременно всички работни секции на агрегата:

2 реда дискове с диаметър 510 мм. и дебелина 6 мм.за ефективно рязане на корени и слама:  осигуряват перфектно нарязване на растителните остатъци по цялата работна ширина на машината.

4 реда шила за смесване или дълбоко разрохкване: шилата са разположени на 4 реда, за да се осигури доброто преминаване на остатъците между тях. Те се задържат забити в почвата посредством предпазна хидравлична система, която осигурява натиск от 900 кг. Могат да бъдат оборудвани с различни работни органи - напр. 50 мм. карбидни или 80 мм. обикновени или карбидни.

1 ред заравняващи дискове монтирани на греда с предпазна система: тъй като са постоянно регулируеми, те могат да се адаптират бързо към промените в почвата, за да се постигне перфектно заравняване на почвения профил.

Ролер HD-Liner 700: осигурява впечатляващо 3D отъпкване на почвата с V-образната си форма и тегло от 225 кг/м. Диаметърът му от 700 мм и назъбеният му профил подобряват въртеливото движение и производителността дори при работа в тежки почви, където другите ролери понякога не успяват да се справят.  

Инженерите на KUHN са се погрижили лесните и бързи настройки на PERFORMER да се извършват удобно от кабината на трактора. Селектор с 4 функции ви позволява да контролирате с лекота всички хидравлични функции от едно място.

KUHN PERFORMER - 4 обработки само с едно минаване
19028
 

Последни материали
Виж
Откриване на изложението „Техномебел"
Призив за сертифициране на българската дървесина
Пролетната сеитба обаче върви с изпреварващо темпо
Състоянието на есенната пшеница в САЩ се влоши значително само за седмица
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Единственото условие за купувачите е сами да си осигурят превоза
Украински фермери започнаха да раздават кромида без пари
НАП напомня да се декларират земеделските субсидии до 30 април
Днес парламентарната комисия по земеделие има извънредно заседание
Ализан Яхова: Очакваме добри новини за украинската помощ на 24 април
Свързани материали
Виж
Пазарът на продукти за почвообработка ще достигне 36 млрд. долара до 2020 г.
Качествената почвообработка е ключът към богата и здрава реколта
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини