Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.05.2021 г.

Свинско в йенска тенджера

Свинско в йенска тенджера

Нарязваме свинското месо на малки парченца, наръсваме го със сол и черен пипер. Слагаме месото в йенска тенджера, като редим месо, топено сирене, нарязано на парченца, гъби и т.н. Заливаме с виното, нахвърляме парченца масло, заливаме със сметаната, поръсваме с черен пипер. Захлупваме тенджерата с капака и печем в умерена фурна. Готовото ястие сервираме топло.

Продукти: 1 кг свинско месо, 1 кутия топено сирене, 1 кофичка сметана, 1 ч.л. черен пипер, сол, 1 ч.ч. бяло вино, 300 г гъби, 30-40 г масло.

Свинско в йенска тенджера
19913
 

Последни материали
Виж
Увеличеното производство на биодизел подкрепя цените на рапичното семе в Европа
ДФЗ обяви три свободни позиции за „Старши експерт“
Зарибиха Пазарджишки язовир с шарани
Как правилно да използваме на яйчените черупки в градината?
Търсите нива под наем? Вижте в сайта на „Агрион“
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
Свързани материали
Виж
Най-голямо увеличение е регистрирано в България
С колко са поскъпнали видовете месо в ЕС за година
Забавяне на производството
Глобалният пазар на свинско месо под натиск – Rabobank
Вносът продължава да намалява, при това на все по-ниски цени
Китай увеличи производството на свинско и сви поголовието
Цената нараства двойно и тройно от производител до купувач
Само 35 на сто от продаваното свинско у нас е родно производство
Малък марж kd печалбите
Ниски печалби в свиневъдния сектор заради свитото потребление на месо
Между януари и септември на годишна база
Износът на свинско и продукти от преработката му от Испания намаля с 16 на сто
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини